Sabre Red 360 sistemi (GDS), şimdi web tabanlı bir çözümde Türkçe dil seçeneği ile hizmetinizde.

Sabre Red 360 Web ile tanışın.

SabreRed 360 Web, Sabre Red 360'ın güçlü yeteneklerine sahiptir, ancak web tabanlı bağlantı ile seyahat danışmanlarının ofiste veya evde seyahat içeriklerini aramasına, rezervasyon yapmasına, değiştirmesine ve biletlemesine olanak tanır.

Sabre Red 360 Web'i bugün kullanmaya başlayın, seyahat pazarımız aracılığıyla 400'den fazla havayoluna, 1.3 milyon otele, 17 kurvaziyer şirketine, 40 araç kiralama şirketine, 200 tur operatörüne ve 50 demiryolu operatörüne erişimde sorunsuz bir deneyim yaşayın.

 

Sabre Red 360 Web’in Avantajları

 

Web tabanlıdır, kurulum gerektirmez

Türkçe dil seçeneği sunar

Sözleşmenizi imzaladıktan hemen sonra kullanmaya başlayabilirsiniz

Sabre’a geçiş sırasında ve sonrasında Türkçe teknik destek

Ücretsiz çevrimiçi eğitimler

7/24 Türkçe çağrı merkezi hizmeti

 

Sabre Red 360 Web uygulaması, komut (kriptik) ve grafik iş akışları, ve PF Anahtarları ile temel otomasyon için tam destek sunar. Kurumsal ve online (OTA) acentelerin ihtiyaç duyduğu Scribe, Red Apps uygulamaları ve Native API gibi diğer otomasyon araçları, Sabre Red 360 masaüstü çözümü ile kullanılabilir.

Web tabanlı çözümümüz olan Sabre Red 360 Web, GDS ile entegre bir arka ofis uygulaması kullanmayan, düşük yoğunluklu uluslararası uçak bileti işlemleri olan Türkiye'deki küçük ve orta ölçekli acenteler için idealdir.

Ayrıca “evden/her yerden çalışma” yaklaşımını uygulayan her tür ve büyüklükteki acente için operasyonel esneklik sağlar.

 

Sabre Red 360 Web veya masaüstü çözümümüz hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, lütfen bir demo oturumuna katılmak için bilgilerinizi doldurun.

Sabre Türkiye satış ekibi en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

 
 

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

 
Hakkımızda

Birlikte, seyahati gerçekleştiriyoruz!

 
 

Seyahat endüstrisine küresel teknoloji sağlayıcısı

 

Sabre, küresel seyahat ve turizm endüstrisine teknoloji çözümleri sağlayıcısıdır. Seyahat tedarikçileri (havayolları, oteller, araç kiralama şirketleri, demiryolları, kurvaziyer şirketleri ve tur operatörleri) ve işlerini planlamak, pazarlamak, satmak, hizmet vermek ve işletmek için seyahat alıcıları (seyahat acenteleri, seyahat yönetimi şirketleri ve kurumsal seyahat departmanları) tarafından kullanılan, veri odaklı iş zekası, mobil, dağıtım ve Hizmet olarak Yazılım (SaaS) çözümleri dahil olmak üzere çok çeşitli teknoloji çözümleri sunuyoruz.

Merkezi Southlake, Texas, ABD’de bulunan Sabre, müşterilerimize dört kıtada bulunan altı tesiste geliştirilen son teknoloji ile hizmet vermektedir.

Sabre’ın tarihi. Her şey bir tesadüfi karşılaşmayla başladı ...

1960 yılında, American Airlines ve IBM arasında dünyanın ilk bilgisayarlı havayolu rezervasyon sistemini oluşturmak için başlatılan ortak girişim, o zamandan beri seyahat deneyiminizin neredeyse her aşamasına dokunan bir teknoloji ekosistemine dönüştü. Beklenmedik bir toplantının her şeyi nasıl başlattığını öğrenin. Sabre'ın tarihi, seyahatin daha kalıcı teknolojilerinden birinin içine büyüleyici bir bakış.

 

Sabre Türkiye

 

Sabre, Türkiye'deki ilk ofisini Nisan 2014'te
İstanbul'da kurdu

Anadolu acentelerine daha iyi hizmet verebilmek adına 2017 yılında Ankara ofisimizi açtık

Portföyümüzdeki 12 ilde 70 acente ile 2019 yılında pazar payımız %40'ın üzerine çıktı

Sabre Red 360 sisteminin (GDS) web tabanlı Türkçe dil seçeneği 2021'de kullanıma sunuldu

Bugün Sabre, Türkiye'nin en büyük 10 ajansından 4'üne, ilk 20 ajansın 10'una güç sağlıyor

Sabre Red 360 Web veya masaüstü çözümümüz hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, lütfen bir demo oturumuna katılmak için bilgilerinizi doldurun.

Sabre Türkiye satış ekibi en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

BANA ULAŞIN